Σχολικές Εκδρομές

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος το Viaros Hotel Apartments  στο Τολό είναι πλέον ανοικτό για διήμερες και τριήμερες εκδρομές σχολείων! Το ξενοδοχείο μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 60 άτομα και προσφέρει δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες της ομάδας σας.

Το Viaros Hotel Apartments  προσφέρει σύγχρονα καταλύματα με πανοραμική θέα στη θάλασσα, ενώ τα δύο κτήριά μας βρίσκονται στο δημοφιλές θέρετρο του Τολού, μόλις 200 μέτρα από την παραλία. Είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το γραφικό Ναύπλιο και να επισκεφθείτε αρχαιολογικούς θησαυρούς όπως η Επίδαυρος και οι Μυκήνες.

Παρέχουμε πρωινό και γεύμα για τους μαθητές, ενώ μπορούμε να φτιάξουμε οικονομικά πακέτα για τα μαθητικά δωμάτια & γεύματα. Επιπλέον, διαθέτουμε την εμπειρία για να ευχαριστήσουμε μαθητές και συνοδούς, και να τους βοηθήσουμε να χαλαρώσουν και να έχουν μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της εκδρομής σας και να κλείσετε τις ημερομηνίες σας. Είμαστε διαθέσιμοι να σας υποδεχτούμε και να διασφαλίσουμε μια αξέχαστη διαμονή στο Viaros Hotel Apartments.

Με εκτίμηση,
Αθηνά Βιάρου